Dienstverlening
/

Wat wij doen!

Nieuwe bedrijfssoftware heeft onherroepelijk impact op je organisatie: het werk van mensen verandert, routines en procedures gaan op de schop en de manier waarop het systeem met je "praat" is anders. De organisatie zal in staat moet zijn deze veranderingen het hoofd te bieden. Spannend? Zeker, het is per slot van rekening niet iets dat je alle dagen doet. That’s where we come in.


We duiken maar al te graag in je digitale speelveld, business, processen, doelstellingen, wensen en komen vervolgens met een roadmap vol slimme en innovatieve ideeën. Hierbij bewandelen wij niet enkel de platgelopen paden, maar gaan we regelmatig - hoe spannend ook - ook offroad en bepalen zo de beste route.

Consultancy

Doelen worden niet gehaald door er enkel over te kletsen, maar door te poetsen! Het liefst komen we eerst bij je over de vloer en gaan we, na het uitwerken van het stappenplan, zo snel mogelijk voor je aan de slag. Onze werkwijze kenmerkt zich door een glasheldere fasering, strakke doelstellingen en een duidelijke rolverdeling, zodat we altijd opleveren wat we gezamenlijk aan het begin hebben bedacht.

Projectmanagement

Het intern vinden van een geschikte "project-trekker" is best lastig en geen dagelijkse kost voor velen. Voor ons gelukkig wel! We duiken dolgraag in je business, de processen, de planning en brengen de te realiseren doelstellingen gezamenlijk in kaart. Vervolgens nemen wij de regie strak in handen en zorgen ervoor dat het project op tijd, volgens plan en zonder nare tegenslagen wordt afgerond. We got this!

Opleidingen

Hoe mooi of goed de techniek ook is, het is volkomen waardeloos als je niet weet hoe het te gebruiken. Gelukkig geven wij ook trainingen waarmee je collega’s beter en sneller kunnen doen wat ze moeten doen. Wij zorgen binnen no-time dat iedereen de ins en outs van de systeem weet, waarde kunnen leveren en je organisatie optimaal in beweging blijft.

Maatwerk

Je kunt het zo gek niet bedenken of Exact Online heeft het wel in huis. Mis je toch net dat (deel)proces, integratie of rapport en bieden zelfs de 250 App's in het Exact Online App-center niet wat je zoekt. Dan maken onze ontwikkelaars gewoon de 251e uitbreiding voor je.

Exact Online ExpertScan

Je hebt Exact Online maar er ontbreekt iets. Wat is lastig te zeggen, maar je hebt het gevoel dat er veel meer in zit. 

Om dit boven tafel te krijgen, hebben wij een handige en veel gebruikte tool ontwikkeld: dé Exact Online ExpertScan. Bij deze scan duiken wij in je business, analyseren werkwijzen, inventariseren wensen en komen wij vervolgens met concrete verbeterpunten, ideeën en tips.                       

Hiermee kan je vervolgens direct zelf aan de slag of, als je dat liever hebt, helpen we je hierbij. De ExpertScan is dus een ‘all inclusive’ check-up van het gebruik van de Exact Online!                       

Normaal berekenen wij 280 Euro voor een dergelijk specialistisch en persoonlijk advies, echter betaal je nu eenmalig slechts 99 Euro (all-in). 

Interesse? Laat het ons via onderstaand formulier weten en we plannen dolgraag een afspraak met een van onze specialisten voor je in!