00-31-492-210200 info@bizzee.nl

Een ERP-systeem heeft als doel om de productiviteit van de organisatie te maximaliseren, kosten te beheersen en optimaal te voldoen aan klantwensen. In een ERP-systeem komen alle bedrijfsprocessen samen op het gebied van logistiek, administratief en financieel.

Door over te stappen naar de ‘Cloud’ biedt het uw organisatie zich nog meer te richten uw eigen bedrijfsprocessen. Het beheren en onderhouden van de software en hardware vergt geen tijd meer. Dit valt volledig onder het beheer van uw ERP leverancier en tevens dragen zij zorg dat de kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid van uw data gegarandeerd is.

Een groot voordeel is dat de flexibiliteit van uw bedrijf enorm toe neemt. Zo kunnen u en uw collega’s overal ter wereld werken in de zelfde omgeving, mits er internet aanwezig is. Tevens maakt het niet uit of u gebruik maakt van een vaste computer, laptop of mobiel. Een ERP-systeem is vaak beschikbaar in een browser of mobiele app.

Daarnaast is het bij het werken in de cloud eenvoudiger geworden om externe partijen en software gebruik te maken van data uit uw ERP-systeem. Zo kunt bijvoorbeeld eenvoudig uw webshop, kassasysteem, e-facturatie en telefonie koppelen. \Natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden op het gebied van koppelen.

Niet alleen op het gebied van functioneel biedt cloud een hoop voordelen, ook het doen van een grote investering in bedrijfsautomatisering is overbodig. Door het aanbieden op basis van een abonnement zijn initiële investeringen veel lager. U kunt eenvoudig elke maand uw abonnement aanpassen op het aantal medewerkers. Zo kun u tijdelijke medewerkers toegang geven tot het systeem en voor medewerkers die langdurig met verlof gaan hoeft u geen (onnodige) kosten te betalen. Daarbij werkt uw hele bedrijf altijd in de laatste versie van het systeem en dat vaak zonder dat u daar enige hinder van ondervindt.

ERP in de Cloud iets voor uw organisatie?
Lees hier alles over in de première editie van ons magazine en op onze website beide staan in het teken staan van een kennismaking met ons bedrijf, Exact Online en de motivatie achter het starten van Bizzee.