00-31-492-210200 info@bizzee.nl

Wellicht is ons idee over dienstverlening wat anders dan u gewend bent, wij hebben namelijk de ambitie de beste ondersteuining van Nederland te verlenen. Wat we daarmee bedoelen? Dat kunt u het beste zelf ervaren.

LIEFDE

Door passie en liefde voor ons vak, halen wij bij elk project weer het onderste uit de kan. Goede resultaten komen uiteraard niet vanzelf en genoegen nemen met middelmatigheid zit er bij ons niet in!

VISIONAIRS

Ongeacht waar we onze klanten tegenkomen op hun digitale reis, onze expertise, creativiteit en flexibiliteit zorgt er altijd voor dat ze voorbereid zijn op de toekomst.

PROBLEEMOPLOSSERS

Wij zien van nature geen problemen maar denken in oplossingen. Door blijvend naar onze klanten te luisteren, leveren wij keer op keer weer oplossingen van de hoogste kwaliteit.

BEHULPZAAM

Bedrijfssoftware is ons vakgebied. We staan er mee op en gaan er mee naar bed, maar we dromen het zelfs. Door die focus kunnen wij de allerbeste kwaliteit garanderen en zetten we altijd ons beste talent op de klus.

CERTIFICERINGEN EN AWARDS

Bizzee is Exact Partner. Deze partners bewegen zich op het hoogste niveau van het Exact partnerprogramma. Een hoge klanttevredenheid, voldoende gecertificeerde consultants en bewezen implementatie-ervaring is nodig om in aanmerking te kunnen komen voor deze status.

ONTMOET DE MENSEN ACHTER BIZZEE

Alles wat we doen komt voort uit onmetelijke passie voor ons vak. Dat is helemaal niet zo lastig, daar wij nou eenmaal van ons werk houden. Ook beseffen wij ons maar al te goed, dat middelmatigheid niet leidt tot het beste resultaat! Daarom werken we hard voor onze klanten en zetten altijd ons beste talent op de klus! Zodoende kunnen wij net dat ietsje extra, wat anderen niet kunnen.

%

KOFFIEDRINKERS

%

RIJDT ELEKTRISCH

%

BRILDRAGEND

%

HEBBEN EEN IPHONE

RALPH V/D OUDEWEETERING

RALPH V/D OUDEWEETERING

PREACHER / PARTNER

Ralph loopt al vanaf 1984 mee in de ICT en stond in 2006 aan de wieg van Bizzee’s moederbedrijf Solidion. Enkele jaren later staat er een sprankelende onderneming rond een team van op en top specialisten. “Alles is hierbij gericht op maximaal rendement voor onze klanten.”, benadrukt Ralph.

Hij combineert zijn werkzaamheden als adviseur, met het ontwikkelen van de strategie en visie. “Ik vind het geweldig om met een team te werken aan een eigen gezicht. Langdurige relaties met onze klanten is hierbij duidelijk de rode draad. Wij kiezen per definitie voor de lange termijn. Optimaal presteren binnen een open en vooral eerlijke relatie, dat is Bizzee.”

RENATE VAN MARREWIJK

RENATE VAN MARREWIJK

PROJECT MANAGER

Als Project Manager begeleid Renate, niet alleen het consultancy- en supportteam, maar ook onze relaties in het totale traject van de eerste analyse tot en met nazorg na de live-gang. Een project manager kan veelal niet terugvallen op routine en improviseren is daarom aan de orde van de dag bij Renate.

De combinatie klant/productkennis en haar kenmerkende “recht-door-zee” mentaliteit, zorgen voor een glasheldere communicatie en goed doordachte oplossingen. Zij is de spreekwoordelijke spin in het web die, waar nodig, ook de noodzakelijke “achter-de-broek-aan-zitter” kan zijn.

BEHAALDE EXACT ONLINE CERTIFICERINGEN:

ANGELA SPRENGERS

ANGELA SPRENGERS

EXACTOLOOG

Angela weet als de administratieve duizendpoot van Bizzee, hoe belangrijk accuraatheid en betrouwbaarheid zijn. Door haar meer dan gemiddelde kennis van Exact Online, nieuwsgierigheid naar bedrijfsprocessen en het probleemloos behalen van het merendeel van de Exact Certificaten, is Angela ook gestart als Junior Exact Online Consultant. Haar onuitputtelijke interesse in financiële- en logistieke bedrijfsprocessen en dan met name hoe deze zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, zorgen steevast voor blije gezichten bij alle betrokken partijen.

BEHAALDE EXACT ONLINE CERTIFICERINGEN:

JOUW NAAM HIER?

JOUW NAAM HIER?

WE'RE HIRING

We zijn een zeer hecht team van professionals die niet enkel optimaal samenwerken, maar ook regelmatig samen een feestje vieren. Er hangt een informele, gezellige, open werksfeer waar plezier het belangrijkst is zolang er maar topprestaties worden geleverd. Heb jij het talent in huis dat we zoeken? Klik hier voor onze openstaande vacatures.

Denk je dat je een absolute meerwaarde bent maar is er geen relevante vacature? Stuur ons dan een open sollicitatie.

PARTNERS

RENEÉ VAN BROEKHOVEN

RENEÉ VAN BROEKHOVEN

EXACTOLOOG

Reneé is sinds begin 2017 betrokken als partner bij Bizzee en al jaren actief als gecertificeerd consultant van Exact Online. Binnen Bizzee is Renée, als Senior Exact Online Consultant, voornamelijk de spil tussen de ‘business’ en de software van Exact Online. Daarbij staat voor Renée steevast het resultaat voorop! Hierbij vertaalt zij de wensen van de klant naar concrete oplossingen, zodat deze ook daadwerkelijk worden toegepast in de praktijk. Collega’s en opdrachtgevers typeren haar als daadkrachtig, analytisch, ondernemend, resultaatgericht en enthousiast. Voor onze klanten dé ideale mix om opdrachten tot een succes te brengen.

BEHAALDE EXACT ONLINE CERTIFICERINGEN:

HANS JANSEN

HANS JANSEN

EXACTOLOOG

Hans is al jaren betrokken bij Exact Online implementaties en dus een echte “Exactoloog”. Als partner van van Bizzee is hij sinds het begin betrokken bij het correct implementeren van nieuwe én bestaande klanten en is geen klus hem “te gek”. Als Senior Exact Online Consultant is Hans verantwoordelijk voor de implementatie van (software)oplossingen bij onze klanten, waarbij zijn kwaliteiten het beste uit de verf komen bij uit het oplossen van de wat meer complexe logistieke en productie gerelateerde vraagstukken en procesoptimalisaties. Hij haalt voldoening uit het ontdekken van knelpunten en het komen tot een passende oplossing.

BEHAALDE EXACT ONLINE CERTIFICERINGEN:

BENIEUWD NAAR WAT BIZZEE VOOR U KAN BETEKENEN?

We informeren u graag onder het genot van een heerlijke kop koffie!