00-31-492-210200 info@bizzee.nl

OPLOSSINGEN

Een klantgericht productportfolio is gebaseerd op gedrag, belevenis en behoefte van de klant. Hierbij realiseren wij ons, dat het aanbieden van een mix van de juiste producten, leidt tot een zo groot mogelijke bijdrage aan het succes en de strategie van onze klanten! Bovendien is bij het bepalen van ons productportfolio, duidelijk ingezet op focus! Wij doen liever 10.000 dingen goed, dan 20.000 dingen half! Hetgeen betekent dat we een bescheiden productmix hebben aan gespecialiseerde, innovatieve en onderscheidende producten. Hier treft u een overzicht van onze productportfolio.

De Nederlandse softwareleverancier Exact maakt al meer dan 30 jaar lang en voor meer dan 300.000 organisaties wereldwijd, een zeer breed pakket aan software oplossingen. In het bijzonder voor ondernemende MKB’ers welke willen verbeteren, veranderen, groeien én hun ambities direct in daden willen omzetten. Of het nu gaat om uw financiële administratie, relatiebeheer, inkoop, voorraadbeheer, productie of verkoop, met de daadkrachtige bedrijfssoftware van Exact Online bent u verzekerd van het allerbeste dat beschikbaar is.

Er zijn veel mogelijkheden om uw Exact Software-licentie uit te breiden met handige toepassingen, koppelingen en branche-specifieke software. Deze uitbreidingen noemen wij apps. Apps zijn specifieke oplossingen, die u als uitbreidingsmodule kunt activeren. Bizzee hecht veel waarde aan de kwaliteit van deze koppelingen met apps. Zo bent u verzekerd van gecertificeerde koppelingen die volgens de richtlijnen van Exact zijn gemaakt, getest en goed bevonden. Alle apps zijn dus Exact gecertificeerd.

MAMUT OVERSTAPSERVICE

De huidige gebruikers van het ERP systeem Mamut praten we graag bij over de mogelijkheden en functionaliteiten. de overstap maken naar ‘Exact Online’. Sinds de overname door Visma, heeft de ontwikkeling van Mamut zo goed als stilgestaan. Jarenlang had Mamut een aanzienlijke voorsprong op haar concurrenten, echter de koppositie heeft Mamut al enige tijd niet meer en ondertussen zijn er concurrenten welke al een behoorlijke stap verder zijn.

Een eventuele migratie naar Exact Online biedt veel voordelen, maar er dient ook rekening gehouden we worden met een paar aanpassingen/aandachtspunten.  Om deze overstap eenvoudiger te maken heeft Bizzee een tool ontwikkeld die hierbij hulp kan bieden. Druk op ‘lees meer’ om alles hier over te lezen.

MAATWERK

Uw bedrijf is anders dan dat van uw concurrenten en uw onderscheidend vermogen komt o.a. tot uitdrukking in uw bedrijfsprocessen. Bedrijfsprocessen zijn dan ook nooit écht standaard en juist om deze reden is maatwerk software soms de beste oplossing. Solidion ontwikkeld met uw bedrijfsprocessen als uitgangspunt.

Wij vragen u niet om uw processen aan te passen aan de software, maar passen onze software aan uw proces aan. Hierbij combineren we standaard software van Visma met maatwerk, zodat u de voordelen ervaart van de luxe van maatwerk met de betaalbaarheid van standaardsoftware.

BENIEUWD NAAR WAT BIZZEE VOOR U KAN BETEKENEN?

We informeren u graag onder het genot van een heerlijke kop koffie!