00-31-492-210200 info@bizzee.nl

EXACT ONLINE APPS

Bizzee is een van de weinige partners, welke naast reguliere implementatie ondersteuning van Exact Online, ook apps voor Exact Online in portfolio heeft en zelfs ontwikkelt. Binnen de meer dan 350 gecertificeerde aanvullingen in Exact Online App Center, hebben we gezocht naar de echte pareltjes, om zo een nog betere fit te krijgen bij de wensen van onze klanten.

BIZZEE GEBRUIKT UW BEDRIJFSPROCESSEN ALS UITGANGSPUNT

Er zijn onnoemelijk veel mogelijkheden om uw Exact Online licentie uit te breiden met handige toepassingen, koppelingen en branche-specifieke software. Deze uitbreidingen noemen wij App’s. Het combineren van de standaard software van Exact Online en App’s is echt kinderspel! Dit zijn de door Bizzee geadviseerde App’s en partners waar wij intensief mee samenwerken:

BIZZEE GEBRUIKT UW BEDRIJFSPROCESSEN ALS UITGANGSPUNT

Er zijn onnoemelijk veel mogelijkheden om uw Exact Online licentie uit te breiden met handige toepassingen, koppelingen en branche-specifieke software. Deze uitbreidingen noemen wij App’s. Het combineren van de standaard software van Exact Online en App’s is echt kinderspel en u kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan:

TELEFONIE

Slimme ondernemers bellen via internet! Steeds meer ondernemers verkiezen internetbellen (ofwel VoIP = Voice over IP) boven telefoneren via een analoge of een ISDN-lijn. Niet zonder reden: de kwaliteit is uitstekend, de mogelijkheden zijn zeer uitgebreid en de kosten zijn minimaal. Bovendien kunt u bij Bizzee overstappen op internetbellen zonder uw huidige nummer(s) te veranderen en is het mogelijk om Exact Online te integreren!

WEBSHOP

In samenwerking met onze partner Coloured Monkeys, zijn we gestart met de ontwikkeling van een speciaal voor Exact Online ontwikkelde e-commerce oplossing van Lightspeed. Deze beschikt over een volledige tweeweg integratie. De uitgebreide twee-weg gegevensuitwisseling tussen Lightspeed en Exact Online, heeft tot gevolg dat gegevens niet telkens opnieuw ingevoerd dienen te worden. Even los van de enorme tijdwinst, reduceert het first-time-right principe de kans op fouten tot nul!

h

DIGITALE WERKBON

De WerkbonApp is een officiële Exact Online Add-on en kan dus eenvoudig geïntrigeerd worden. Hierdoor wordt de communicatie nog efficiënter. De software synchroniseert taken vanuit Exact naar WerkbonApp en zet deze klaar voor de verschillende buitendienst gebruikers in een handige app! Werkbonnen die gereed gemeld zijn worden direct getekend door de klant, opgehaald en als conceptfactuur aangemaakt in Exact Online.

KASSA/POS

Onze partner Bolt is dé expert op het gebied van kassa automatisering voor Exact Online! Of het nu gaat om cash & carry, horeca, retail of fashion, Bolt maakt hoogwaardige en volledig te integreren kassasysteem voor elke branche.

d

WAREHOUSE MANAGEMENT

Met de Inventory Management App van Industrial IT heeft u real-time inzicht in tal van logistieke gegevens, direct vanaf uw smartphone of tablet. Maakt u gebruik van Exact Online? Koppel dan uw magazijn real-time aan uw administratie met de Inventory Management App voor Exact Online. Door het gebruik van barcode scanning verwerkt u snel binnenkomende goederen en controleert u gemakkelijk uw inkooporders. Maar ook het eenvoudig inventariseren van de voorraad behoort tot de mogelijkheden.

i

SCAN & HERKEN

DizzyData genereert binnen 1 minuten volautomatisch boekingsvoorstellen uit gescande/digitale inkoop/verkoopfacturen, welke met een druk op de knop in Exact Online kunnen worden geboekt. De te scannen facturen levert u eenvoudig aan per email of via Dropbox, Box, Google Drive en direct vanaf uw eigen server. U kunt zelfs uw eigen mailadressen gebruiken. Uiteraard wordt de originele scan volautomatisch ‘achter het boekstuk’ opgeslagen zodat u het altijd kunt inzien.

DEBITEUREN BEHEER

Payt kan uw facturen vanuit uw boekhouding automatisch versturen. Verzending kan per post en/of digitaal. Wanneer uw facturen na vervaldatum nog steeds open staan, kan Payt geautomatiseerd het herinneringsproces verzorgen. Uiteraard op basis van uw randvoorwaarden. Daarnaast biedt Payt uw klant alle denkbare betaalmogelijkheden met als doel een snelle betaling te realiseren. Factuur-vragen kunnen via een beveiligde omgeving direct gesteld worden.

NIEUWE APP?

We staan altijd open voor nieuwe ideeën voor het ontwikkelen van apps voor Exact Online.
Maar ook wanneer er al een bestaande app is waarmee wij een samenwerking aan moeten gaan, horen wij het graag! Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.

BENIEUWD NAAR WAT BIZZEE VOOR U KAN BETEKENEN?

We informeren u graag onder het genot van een heerlijke kop koffie!