00-31-492-210200 info@bizzee.nl

Overweegt u de overstap van Mamut naar Exact Online en vraagt u zich af of dit een tijdrovende klus wordt, waar blijft de opgebouwde historische informatie uit Mamut, heb ik wekenlang een kostbare consultant op de stoep en hoeveel dagen ben ik mijn mensen kwijt voor trainingen? Voor deze vragen hebben wij dé oplossing: De Mamut Overstapservice! Met deze, speciaal voor Mamut ontwikkelde, service bespaart u letterlijk dagen werk en bergen fouten. Naast een reuze handige conversietool, een afgebakende inrichting en gratis trainingen, bent u verzekerd van een snelle en rimpelloze overgang.

Stap 1: Voorbereiding

Alles start met een gedegen inventarisatie. Wat zijn de verwachtingen? Welk resultaat is gewenst? Waar liggen de voordelen, maar ook de bedreigingen? Wat kost het? Wat levert het op? De overstap naar nieuwe bedrijfssoftware is geen sinecure en raakt eenieder binnen de organisatie, dat weten wij als geen ander. Zin om vast wat in Exact Online rond te kijken, probeer deze gerust 30 dagen gratis.

Stap 2: Opleiding

Exact Online is uiteraard geen Mamut en het gebruik is ook net even anders. Gelukkig zijn veel schermen en processen vergelijkbaar met Mamut, maar het vergt toch enige gewenning. Gelukkig kunnen medewerkers, 24/7 online via e-learning of klassikaal op een kantoor van Exact, trainingen volgen. Normaal kosten ze € 395,- per training, echter voor Exact Online gebruikers zijn ze volledig gratis te volgen. Die service krijg je alleen bij Exact!

Stap 3: Inrichting

Voor de inrichting van Exact Online zijn, speciaal voor nieuwe Exact Online gebruikers, ontwikkelde “Getting Started” pakketten een slimme keuze om snel én tegen beperkte kosten te starten met het systeem. Met de “Getting Started” pakketten richten onze experts Exact Online volgens een beproeft systeem voor uw in en dat tegen een eenmalige, vaste prijs. Wel zo helder en overzichtelijk.

Stap 4: Conversie

Dataconversie is een cruciaal onderdeel van de Mamut Overstapservice. Gezamenlijk met andere Mamut-partners en Exact, hebben we een efficiënte conversietool ontwikkeld. Deze tool hergebruikt, daar waar mogelijk, gegevens uit Mamut. Naast stamgegevens, worden financiële gegevens geconverteerd, dus de noodzaak om per 1 juli of zelfs 1 januari te starten, is er niet. Lees hieronder welke gegevens kunnen worden geconverteerd.

Wil je meer weten over Exact Online? Wij staan graag voor u klaar!